För dig som älskar fotboll och Liverpool FC

, , Kommentarer inaktiverade för För dig som älskar fotboll och Liverpool FC

Kärleken till en sport eller ett enskilt lag kan verkligen vara stort. Gemenskap och samhörighet är viktiga aspekter i en människas liv. Helt ärligt, utan tillhörighet känner vi oss vilsna. Sport förenar oss och vi får därmed ett syfte tillsammans. Vi samlas inför varje omgång, klär oss i lagets färger, pratar taktik och tittar gemensamt på matchen. Vi firar i medgång och stöttar varandra i motgång.

Enligt senaste statistiken finns det över tre miljoner medlemmar i en olika sportföreningar i Sverige och fotboll toppar listan. Vi älskar faktiskt fotboll mest av alla sporter. Och inte bara de lag som spelar i vårt hemland, i själva verket är vi lika besatta av andra lag utanför våra gränser. Liverpool FC har en gedigen fanskara över hela världen och dessutom även här.

Den äkta varan

Samdodds erbjuder Liverpool-produkter som är gjorda av fans till fans. De är dessutom officiellt licenserade av Liverpool FC för design och produktion av kläderna. Vill du ha den äkta varan ska du titta in på deras hemsida, de har ett stort sortiment souvenirer som täcker ditt behov. Det finns ingen ursäkt att inte gå all-in och bli en förstklassig Liverpool-fan längre och You’ll Never Walk Alone.